Res till Bolivia med Inca Tours

Inca Tours är den svenska resebyrån med livslång kärlek till Sydamerika. Sedan 1984 har Inca Tours tagit med svenskar på fantastiska upptäcksresor till denna myomspunna, färgsprakande kontinent. Man har utforska alla dess länder och över åren hittat en mängd smultronställen. Inca Tours vet var man bor bäst, hur man tar sig runt smidigast och vilka upplevelser som lämnar mest intryck i själen.

Med Inca Tours blir din resa till Bolivia, eller annan destinaion i Latin- eller Sydamerika skräddarsydd efter dina önskemål och du kan lika gärna resa själv som i grupp. Man har oslagbar erfarenhet och är väldigt flexibla - dessutom förspråkar Inca Tours hållbart resande.

Resa till Bolivia

Det finns väldigt mycket att se och uppleva i Bolivia, landet som ligger i Sydamerikas hjärta och omges av en mängd andra länder, som:

  • Argentina
  • Chile
  • Brasielien
  • Paraguay
  • Peru och Titicacasjön

Med Bolivia som utgångspunkt kan man uppleva Anderna, Titicacasjön, Lima, La Paz, Saltsjön och kondorerna - för att bara nämna ett fåtal saker. Berg, skog, storstad, landsbygd, historia, kultur, det finns ingen ändå på upplevelsemöjligheterna här.

Läs om andras erfarenheter

När man har bestämt sig för att resa till ett land som Bolivia så är det naturligt att man vill läsa om andras erfarenheter, kanske få något tips eller råd - och inspiration! Det finns många som skrivit reseskildringar från Bolivia. Denna artikel från Allt om resor är till exempel mycket inspirerande.

En annan spännande reseskildring från Bolivia berättar om det gruvområde i Monte Rico där det spanska imperiet produceradde seilver. Detta är idag en stor turistattraktion och över 50 000 människor kommer hit varje år för guidas runt i det mer än 400 år gamla gruvområdet.

18 jul 2015