Smycken och kläder på nätet

Ibland är det riktigt skönt att surfa runt på nätet och shoppa loss lite. Kläder och smycken är en kategori som många roar sig med att handla via nätet. Ett ställe som har både och är Bonprix. De har dessutom saker för hemmet så som inredning och möbler. Jag är alltid nyfiken på att veta mer, så har läst lite om detta företag. Bonprix är en av Europas största postorderfirmor och ligger med på topp tio! De är dessutom ett dotterbolag till den kända Otto-gruppen som är det allra största postorderföretaget i världen. Att handla på postorder är smidigt och lätt, och det är ofta bra priser. Bonprix har en nätbutik, men de har även postorderkataloger som du kan bläddra igenom om du vill. Skapa ett konto, och sedan är det bara att klicka i vad du vill köpa. Vill du hitta rea, kampanjkoder eller rabatter hos Bonprix? Besök då konsumenttester.se.

Köp kläder med rabattkoder

Om du ska handla på Bonprix så besök konsumenttester.se först. Denna sida har nämligen Bonprix rabattkod som gör att du kan få ditt köp billigare. Oavsett vart du handlar på nätet så är konsumenttester.se värt att besöka före. Detta eftersom de har rabattkoder till en mängd olika nätbutiker. På deras kan du även läsa bäst i test, jämföra priser och mycket mer. De sammanställer oberoende tester och tar fram testvinnare, för att underlätta för alla konsumenter. Så denna sida är ett bra ställe att bokmärka och besöka då och då.

4 nov 2016

Bettydesign.se var en smyckesbutik som fanns på nätet. Här hittade man unika namnsmycken samt smycken med sötvattenspärlor och halvädelstenar. De flesta smycken som såldes här var handgjorda vilket gjorde att varje smycke var unikt även om prisklass och kvalitet varierade. De flesta smycken tillverkades i endast ett eller några få exemplar.

Betty Design hade som mål att erbjuda unika smycken, med bra priser och av hög kvalitet. Smyckena var främst gjorda av silver, naturlig mässing eller silverpläterad metall och några av produktkategorierna var namnsmycken, berlocker, halsband och armband.

Idag är Betty Design nedstängd som butik såväl som koncept, i alla fall på denna sajt. Det finns inte särskilt mycket information att hitta om vad som blev av Betty Design men vi fortsätter här att frossa i smycken, accessoarer, kläder, mode, skönhet och annat lättjefullt som livet har att erbjuda. Många är vi som älskar det mesta som har med skönhet att göra så denna blogg blir vår lilla samlingspunkt. 

 


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook: