Dags att tänka på de sista julklapparna

Nu är det inte långt kvar tills det är julafton. Jag har gjort klart det mesta när det kommer till detta med julklappar. Jag gillar att vara ute i god tid med det. Men jag har ett par presenter kvar att fixa. Jag tror att min bror ska få ett usb mikroskop, för det är något han har önskat sig. Jag har inte riktigt koll på vad man ska använda en usb mikroskop till, men såg att det fanns på Prylstaden och där står det att man kan koppla in det till en dator eller mobil för att kunna inspektera svåråtkomliga ställen eller för att förstora små detaljer.  På https://www.prylstaden.se/ finns det även en massa andra bra saker såg jag, så kanske kan hitta ett gäng fler julklappar där?

Fixa med julmat och annat

Under veckan här nu som kommer så blir det även att pynta det sista, ta in granen och klä den, samt börja med att göra julmat. Det ska trillas köttbullar, göras skinka, griljera den, fixa sylta, fixa julgodis och ja en massa annat. Jag brukar göra det mesta, eller förbereda ett par dagar före julafton. Så att man kan njuta sedan dagen före med lite uppesittarkväll och tjuvsmaka lite på allt det goda man har gjort. Jag ser verkligen fram emot att få fira jul. Hoppas på att det kommer lite mer snö bara. Tycker att det hör till och det är roligare då för barnen med. 

 

 

17 Dec 2019

Bettydesign.se var en smyckesbutik som fanns på nätet. Här hittade man unika namnsmycken samt smycken med sötvattenspärlor och halvädelstenar. De flesta smycken som såldes här var handgjorda vilket gjorde att varje smycke var unikt även om prisklass och kvalitet varierade. De flesta smycken tillverkades i endast ett eller några få exemplar.

Betty Design hade som mål att erbjuda unika smycken, med bra priser och av hög kvalitet. Smyckena var främst gjorda av silver, naturlig mässing eller silverpläterad metall och några av produktkategorierna var namnsmycken, berlocker, halsband och armband.

Idag är Betty Design nedstängd som butik såväl som koncept, i alla fall på denna sajt. Det finns inte särskilt mycket information att hitta om vad som blev av Betty Design men vi fortsätter här att frossa i smycken, accessoarer, kläder, mode, skönhet och annat lättjefullt som livet har att erbjuda. Många är vi som älskar det mesta som har med skönhet att göra så denna blogg blir vår lilla samlingspunkt. 

 


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook