Inte fel med naturlig hudvård

Det är att allt mer ökat intresse när det kommer till  naturlig hudvård och hårvård. Många känner att de vill undvika konstgjorda substanser och väljer produkter innehållande enbart naturliga ingredienser. Det för att dels undvika onödiga kemikalier, men även för att värna om miljön. På nätet finns det en hel massa hudvård med naturliga ingredienser att köpa om du vill!

Naturlig hudvård, det är inget nytt! Förr fanns det ju bara det. Som till exempelvis den egyptiska drottningen Cleopatra som levde för över 2000 år sedan och som var känd för sin skönhet, hon brukade till exempel använda honung i ansiktet och oljor för rengöring. Även de amerikanska indianerna använde naturliga oljor för att hålla hud och hår friska. 

Fördelar med naturlig hudvård

Det finns många fördelar med att välja naturlig hudvård och även hårvård. Att det bara är naturligt innehåll är bra för din kropp och ditt hår samt att det är ju även bra för miljön. Vanliga ingredienser i naturlig skönhetsvård är vegetabiliska oljor och extrakt från blommor och växter. Du slipper du en massa onödiga tillsatser i form av kemikalier, konstgjorda ämnen och petroleumbaserade substanser som kan vara skadliga för både hår och hud. 

Man brukar säga att naturlig hudvård är mer effektiv, eftersom att de har så många näringsämnen i sig som är enklare för kroppen att ta till sig, då de de är naturliga.  De naturliga ämnena ger även huden de verktyg den behöver för att balansera sin egen fuktproduktion. 

31 Jan 2022

Bettydesign.se var en smyckesbutik som fanns på nätet. Här hittade man unika namnsmycken samt smycken med sötvattenspärlor och halvädelstenar. De flesta smycken som såldes här var handgjorda vilket gjorde att varje smycke var unikt även om prisklass och kvalitet varierade. De flesta smycken tillverkades i endast ett eller några få exemplar.

Betty Design hade som mål att erbjuda unika smycken, med bra priser och av hög kvalitet. Smyckena var främst gjorda av silver, naturlig mässing eller silverpläterad metall och några av produktkategorierna var namnsmycken, berlocker, halsband och armband.

Idag är Betty Design nedstängd som butik såväl som koncept, i alla fall på denna sajt. Det finns inte särskilt mycket information att hitta om vad som blev av Betty Design men vi fortsätter här att frossa i smycken, accessoarer, kläder, mode, skönhet och annat lättjefullt som livet har att erbjuda. Många är vi som älskar det mesta som har med skönhet att göra så denna blogg blir vår lilla samlingspunkt. 

 


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook