Effektiva husmorstips för städning

Idag är det inte ett måste att köpa en massa onödiga städprodukter med en massa kemikalier i för att få det rent och snyggt hemma. Antingen så anlitar du Jourstäd, eller så går du till köksskåpet hemma och använder saker därifrån att städa med. Det finns mängder av bra husmorstips när det kommer till städning. 

Använd bikarbonat

Bikarbonat är ett jäsningsmedel, ofta till bakning, men det går även att städa med det. Det är perfekt att använda för att ta bort fläckar med till exempel. Tillsätt det i den vita tvätten med, så får du extra vita kläder! Spisen blir också ren med detta pulver!

Smart med diskmedel

Diskmedel kan användas till en massa mer än att bara diska porslin med. Det tar även bort fläckar, samt att det funkar som rengöring över hela hemmet. Droppa lite diskmedel i en bunke med varmt vatten, sen är det bara att gå loss och torka, damma med mera. 

Ättika är bra mot kalk

Kalk sätter sig gärna i badrummet eller i köket och det kan vara svårt att få bort. Men med ättika går det som en dans. Blanda ner ättika i en bunke med varmt vatten och börja skura med en tvättsvamp. Ättika kan du även använda för att kalka av kaffebryggare och vattenkokare. Gör då såhär: Blanda cirka 1 deciliter ättika med vatten och låt det koka i vattenkokaren eller bryggas igenom kaffebryggaren. Upprepa några gånger och gnugga sedan med svamp. Kör sedan vattenkokare och kaffebryggare några gånger med vanligt vatten för att få bort rester av ättikan.

9 Apr 2020

Bettydesign.se var en smyckesbutik som fanns på nätet. Här hittade man unika namnsmycken samt smycken med sötvattenspärlor och halvädelstenar. De flesta smycken som såldes här var handgjorda vilket gjorde att varje smycke var unikt även om prisklass och kvalitet varierade. De flesta smycken tillverkades i endast ett eller några få exemplar.

Betty Design hade som mål att erbjuda unika smycken, med bra priser och av hög kvalitet. Smyckena var främst gjorda av silver, naturlig mässing eller silverpläterad metall och några av produktkategorierna var namnsmycken, berlocker, halsband och armband.

Idag är Betty Design nedstängd som butik såväl som koncept, i alla fall på denna sajt. Det finns inte särskilt mycket information att hitta om vad som blev av Betty Design men vi fortsätter här att frossa i smycken, accessoarer, kläder, mode, skönhet och annat lättjefullt som livet har att erbjuda. Många är vi som älskar det mesta som har med skönhet att göra så denna blogg blir vår lilla samlingspunkt. 

 


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook