Många fördelar med att sluta röka

Rökning, det är något som inte är bra för dig. Det blir dessutom mer och mer förbud mot att göra det var man vill. Det började med rökförbud på restauranger och uteställen 2004 och 2019 kom det nya regler igen, att man inte får röka var som helst. Det är rätt smart att sluta. En hjälp på vägen kan vara att köpa e cigg. Det finns även andra bra hjälpmedel att ta till. 

Att sluta röka kommer med många fördelar. Nedan kan du läsa en del av dem.

Födelar då du slutar röka

En stor fördel med att sluta röka är att du sparar på pengar. Det är dyrt att röka. En genomsnittlig rökare röker 13 cigaretter per dag. Om du betalar 60 kr för ett paket med 20 cigaretter så blir det 1 183 kr per månad och 14 196 kr per år.

Genom att sluta röka får du det lättare att andas och kan bli av med din rökhosta. Du får även bättre blodcirkulation. Din fertilitet förbättras även den av att sluta röka. Du får också ett förbättrat smakksinne och luktsinne. 

Du kommer få finare hy samt finare leende av att sluta upp med cigaretterna. Dessutom kkan du förlänga livet genom att sluta röka. 

Ett rökfritt hem är även bättre för dig och din familj. Det slipper lukta rök överallt, dina barn behöver inte vara passiva rökare och hälsan blir bättre hos er alla. 

7 Sep 2020

Bettydesign.se var en smyckesbutik som fanns på nätet. Här hittade man unika namnsmycken samt smycken med sötvattenspärlor och halvädelstenar. De flesta smycken som såldes här var handgjorda vilket gjorde att varje smycke var unikt även om prisklass och kvalitet varierade. De flesta smycken tillverkades i endast ett eller några få exemplar.

Betty Design hade som mål att erbjuda unika smycken, med bra priser och av hög kvalitet. Smyckena var främst gjorda av silver, naturlig mässing eller silverpläterad metall och några av produktkategorierna var namnsmycken, berlocker, halsband och armband.

Idag är Betty Design nedstängd som butik såväl som koncept, i alla fall på denna sajt. Det finns inte särskilt mycket information att hitta om vad som blev av Betty Design men vi fortsätter här att frossa i smycken, accessoarer, kläder, mode, skönhet och annat lättjefullt som livet har att erbjuda. Många är vi som älskar det mesta som har med skönhet att göra så denna blogg blir vår lilla samlingspunkt. 

 


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook