Min resa från konstnörd till businesswoman

Att driva mitt eget smyckesföretag har varit en otrolig resa. Det började som en passion, och nu har det blivit en livsstil och mitt drömjobb. Att skapa och sälja smycken har gett mig möjligheten att uttrycka min kreativitet och samtidigt vara min egen chef. Här vill jag dela med mig av min berättelse om mitt äventyr i smyckesvärlden.

Smycken har alltid varit en passion för mig. Jag älskar att experimentera med olika material, färger och stilar. Att förvandla mina idéer till vackra smycken som andra kan bära och njuta av är en belöning i sig. När jag bestämde mig för att starta mitt eget smyckesföretag, visste jag att det skulle kräva hårt arbete och engagemang.

Fakturaförsäljning är så värt det!

En av de saker som har förenklat hanteringen av mitt företag är hur jag förhåller mig till fakturor. Att kunna sälja mina kunders fakturor har varit en livräddare. Det hjälper mig att hålla ordning på mina försäljningar och inkomster. Dessutom ger det en professionell image åt mitt företag, vilket är viktigt för att bygga förtroende hos mina kunder.

Att slippa följa upp betalningar har varit en game changer. Det har gjort mitt liv som egen företagare så mycket enklare och mindre stressigt. Jag kan fokusera på att skapa smycken och interagera med mina kunder istället för att oroa mig för pappersarbete och ekonomiska detaljer.

Mitt råd till alla som överväger att starta sitt eget smyckesföretag eller någon annan typ av verksamhet är att överväga att sälja sina fakturor. Det kommer att göra livet som företagare mycket mer hanterbart och hjälpa dig att hålla koll på din ekonomi. Och kom ihåg, när du älskar det du gör, kommer det att speglas i dina smycken och företaget som helhet.

10 Oct 2023

Bettydesign.se var en smyckesbutik som fanns på nätet. Här hittade man unika namnsmycken samt smycken med sötvattenspärlor och halvädelstenar. De flesta smycken som såldes här var handgjorda vilket gjorde att varje smycke var unikt även om prisklass och kvalitet varierade. De flesta smycken tillverkades i endast ett eller några få exemplar.

Betty Design hade som mål att erbjuda unika smycken, med bra priser och av hög kvalitet. Smyckena var främst gjorda av silver, naturlig mässing eller silverpläterad metall och några av produktkategorierna var namnsmycken, berlocker, halsband och armband.

Idag är Betty Design nedstängd som butik såväl som koncept, i alla fall på denna sajt. Det finns inte särskilt mycket information att hitta om vad som blev av Betty Design men vi fortsätter här att frossa i smycken, accessoarer, kläder, mode, skönhet och annat lättjefullt som livet har att erbjuda. Många är vi som älskar det mesta som har med skönhet att göra så denna blogg blir vår lilla samlingspunkt. 

 


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook