Ett hus man designar själv

Något jag funderat på ett tag det är att skaffa ett hus. Det jag vill göra i såfall är att designa mitt hus helt på egen hand. Det finns ju hustillverkare idag som man kan vända sig till som erbjuder just detta. Ska man ändå investera pengar i att köpa hus så är det inte fel att kunna få det exakt så som man vill ha det. Köper man ett hus som är färdigt om man säger så får man ju ta det som det är. Om man inte då renoverar upp det och gör om. Men det kan ju komma att bli bra mycket dyrare än att faktiskt bygga ett hus helt från grunden. Så om jag ska ha ett hus, så är det en hustillverkare jag kommer vända mig till som kan hjälpa mig med min design.

Få sina drömmars hus

Fördelen med att designa sitt eget hus är ju att man kan få det exakt så som man har drömt om att det ska vara. Så länge man då håller sig inom alla regler så klart. Finns väl byggregler som säger vad man får göra och inte får göra. Men det kan ju säkert de som man anlitar tala om vad som gäller. Många gånger får man ju samarbeta med en arkitekt som målar upp det man säger. Såg även att man kan använda online verktyg på nätet om man vill testa sig fram att bygga ett hus. Det kanske jag skulle ta och prova. 

23 Sep 2019

Bettydesign.se var en smyckesbutik som fanns på nätet. Här hittade man unika namnsmycken samt smycken med sötvattenspärlor och halvädelstenar. De flesta smycken som såldes här var handgjorda vilket gjorde att varje smycke var unikt även om prisklass och kvalitet varierade. De flesta smycken tillverkades i endast ett eller några få exemplar.

Betty Design hade som mål att erbjuda unika smycken, med bra priser och av hög kvalitet. Smyckena var främst gjorda av silver, naturlig mässing eller silverpläterad metall och några av produktkategorierna var namnsmycken, berlocker, halsband och armband.

Idag är Betty Design nedstängd som butik såväl som koncept, i alla fall på denna sajt. Det finns inte särskilt mycket information att hitta om vad som blev av Betty Design men vi fortsätter här att frossa i smycken, accessoarer, kläder, mode, skönhet och annat lättjefullt som livet har att erbjuda. Många är vi som älskar det mesta som har med skönhet att göra så denna blogg blir vår lilla samlingspunkt. 

 


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook