Gör dina egna hudvårdsprodukter

en del hudvårdsprodukter är riktigt enkla att göra på egen hand. Många gånger så hittar man ingredienserna i skafferiet! Ett bra tips jag har är att alltid ha glasburkar hemma. De går att diska ur och använda om igen. De passar bra att förvara salvor och annat i. Att göra sina egna produkter och sedan ha hemma spa är inte fel. Om du inte orkar göra det så kan du så klart boka hudvård Malmö via TimeCenter. Men du som vill testa, till dig ska jag dela med mig av ett par recept på hudvårdsprodukter.

Bra produkter att göra själv

Ansiktsskrubb med florsocker och vanilj

1 1/2 msk Florsocker
1 1/2 msk Mandelolja, Jojobaolja eller Aprikoskärnolja
1 nypa Äkta vaniljpulver (kan uteslutas)

Blanda florsocker, vanilj och olja i en liten skål. Rengör ansiktet och applicera skrubben medan ansiktet fortfarande är fuktigt efter rengöringen. Skölj sedan av med varmt vatten.

Hemmagjord Salva

1/2 dl Mandelolja (eller Jojobaolja)
1 msk Avokadoolja (eller Mandelolja, Arganolja, Jojobaolja)
10 g Bivax

Gör så här:
Koka upp vatten i en kastrull, ta fram en värmetålig skål och pytsa över mandelolja, avokadooljan och bivax i skålen. Sänk värmen på plattan och låt blandningen smälta i vattenbad under omröring. Häll sedan upp salvan i en rengjord burk. Förvara salvan mörkt.

Rengörande & Mjukgörande Ansiktsmask

2 tsk Raw honung
1/2 tsk ljummet vatten
1 tsk Matcha-te (eller spirulinapulver)

Gör så här: Blanda samman ingredienserna i en liten skål. Lägg masken på rengjord hud  och låt sitta i cirka 10-15 minuter. Skölj sedan av med varmt vatten

 

 

22 Jan 2020

Bettydesign.se var en smyckesbutik som fanns på nätet. Här hittade man unika namnsmycken samt smycken med sötvattenspärlor och halvädelstenar. De flesta smycken som såldes här var handgjorda vilket gjorde att varje smycke var unikt även om prisklass och kvalitet varierade. De flesta smycken tillverkades i endast ett eller några få exemplar.

Betty Design hade som mål att erbjuda unika smycken, med bra priser och av hög kvalitet. Smyckena var främst gjorda av silver, naturlig mässing eller silverpläterad metall och några av produktkategorierna var namnsmycken, berlocker, halsband och armband.

Idag är Betty Design nedstängd som butik såväl som koncept, i alla fall på denna sajt. Det finns inte särskilt mycket information att hitta om vad som blev av Betty Design men vi fortsätter här att frossa i smycken, accessoarer, kläder, mode, skönhet och annat lättjefullt som livet har att erbjuda. Många är vi som älskar det mesta som har med skönhet att göra så denna blogg blir vår lilla samlingspunkt. 

 


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook