Jag tror jag blivit lite kär - I en Monark elcykel

Jag har ägt många cyklar i mitt liv och aldrig tänkt så mycket på hur de ser ut. Så länge de har haft luft i däcken och växlarna inte kärvar och det gick att bromsa i nerförsbackarna så var jag nöjd. Men nu har jag sett en Monark E-Karin och blev helt förälskad i den. Det är den du ser på bilden och det är svårt att inte gilla den eller hur? Den känns lite retro, fast är hypermodern och som jag fattat det så kommer man upp till 7 mil på en laddning. Fast det går ju att trampa också om man vill det. En sån där har jag tänkt skaffa mig! Designen är läcker, och märket är pålitligt så det finns ju ingen anledning att låta bli om man säger så. 

Var köper man en sån?

Jag har letat lite på nätet efter elcyklar och har hittat en Monark återförsäljare i Stockholm som jag gillar. De har ett stort utbud av cyklar och de kan leverera snabbt och enkelt. Elcykelpunktenheter de och de är experter på just elcyklar, fast kan säkert massor även om vanliga cyklar med. Ska kontakta dem så fort jag bara kan och beställa hem en sån där. Sen är det väl bara att vänta på våren innan man kan komma ut på vägarna ordentligt. fast det är klart, jag kommer ju att testa den så fort den kommer hit, även om det är lite halt på vägarna. 

6 Jan 2019

Bettydesign.se var en smyckesbutik som fanns på nätet. Här hittade man unika namnsmycken samt smycken med sötvattenspärlor och halvädelstenar. De flesta smycken som såldes här var handgjorda vilket gjorde att varje smycke var unikt även om prisklass och kvalitet varierade. De flesta smycken tillverkades i endast ett eller några få exemplar.

Betty Design hade som mål att erbjuda unika smycken, med bra priser och av hög kvalitet. Smyckena var främst gjorda av silver, naturlig mässing eller silverpläterad metall och några av produktkategorierna var namnsmycken, berlocker, halsband och armband.

Idag är Betty Design nedstängd som butik såväl som koncept, i alla fall på denna sajt. Det finns inte särskilt mycket information att hitta om vad som blev av Betty Design men vi fortsätter här att frossa i smycken, accessoarer, kläder, mode, skönhet och annat lättjefullt som livet har att erbjuda. Många är vi som älskar det mesta som har med skönhet att göra så denna blogg blir vår lilla samlingspunkt. 

 


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook