Varför städa själv när man inte måste?

Om jag lägger ihop alla de timmar jag lagt på att städa så handlar det nog om månader, om inte år till och med. Det är ett väldans slöseri med tid tycker jag och sen är det ju faktiskt inte så kul. Att städa alltså. Att det blir rent och snyggt, det gillar jag men jag slipper gärna dra runt dammsugaren och svabba om jag ska vara helt ärlig. Då är det allt tur att det finns möjlighet att få hjälp med hemstädning i Stockholm. Man bokar helt enkelt in en bra städfirma som kommer hem till en, och gör rent hus så att säga. man kan ha det löpande så de dyker upp på bestämda datum, eller så bokar man när det behövs en städning. Speciellt skönt är det att få hjälp när man ska storstäda, för då kan man gå och ta en kopp kaffe på stan medan de städar åt en. 

Bäst vid en flytt

Nu kanske du tycker jag är lite lat, och du anser kanske att städning är helt ok att göra på egen hand. Det får du tycka. Men jag vill ändå lyfta städning vid flytt som ett av de tillfällen man helst slipper. Jag skulle göra en flyttstädning i Västerås en gång och insåg direkt att om jag gjorde det på egen hand så skulle det ta ett par dagar att bli klar. Jag bokade en städfirma istället, och fick dessutom RUT-avdrag så det blev inte särskilt dyrt heller. Rent blev det också, så vill du sköta hemstädningen på egen hand så kan du ändå ha städfirmor i åtanke när du ska flyttstäda. 

20 Feb 2019

Bettydesign.se var en smyckesbutik som fanns på nätet. Här hittade man unika namnsmycken samt smycken med sötvattenspärlor och halvädelstenar. De flesta smycken som såldes här var handgjorda vilket gjorde att varje smycke var unikt även om prisklass och kvalitet varierade. De flesta smycken tillverkades i endast ett eller några få exemplar.

Betty Design hade som mål att erbjuda unika smycken, med bra priser och av hög kvalitet. Smyckena var främst gjorda av silver, naturlig mässing eller silverpläterad metall och några av produktkategorierna var namnsmycken, berlocker, halsband och armband.

Idag är Betty Design nedstängd som butik såväl som koncept, i alla fall på denna sajt. Det finns inte särskilt mycket information att hitta om vad som blev av Betty Design men vi fortsätter här att frossa i smycken, accessoarer, kläder, mode, skönhet och annat lättjefullt som livet har att erbjuda. Många är vi som älskar det mesta som har med skönhet att göra så denna blogg blir vår lilla samlingspunkt. 

 


Senaste inläggen:

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook